Tasmaniagroep Nissewaard

 

Houd je van avontuurlijke activiteiten op en rond het water? Dan moet je bij de Tasmaniagroep zijn, de waterscouting groep van Nissewaard!

Alle activiteiten, van een zomerkamp met ons wachtschip de Rambonnet tot een hike s'winters in de bossen, bij de Tasmaniagroep doen we het allemaal!

Verschillende leeftijdsgroepen die elk hun eigen activiteiten, gespitst op het leren samenwerken met anderen. Ben je geinterresseert in waterscouting? klik dan op één van de leeftijdscatagorieen hieronder en kom een keer kijken in ons clubhuis of op ons eigen wachtschip, Hier vind je alle gegevens.                 

Dolfijnen (7-12 jaar)

Zeeverkenners (12-16 jaar)

Wilde Vaart (16-18 jaar)

 

   

  

 

Jongens en Meiden tussen 12 en 16 jaar worden bij de zeeverkenners uitgedaagd op en rond het water! 

Een paar keer per jaar doen wij mee aan zeilwedstrijden en roeiwedstrijden waar we ons uiterste best doen om de mooie prijzen in de wacht te slepen. Je leert hier echt zeilen, roeien en wrikken. Je wordt klaargestoomd voor het halen van het CWO 3 zeildiploma.

Ook gaan we elk jaar op zomerkamp met ons wachtschip de Rambonnet, één van de hoogtepunten in het jaar. We varen dan af richting één van de vele meren in nederland en overnachten dan ook het hele kamp aan boord van ons wachtschip.

 

Wil jij ook ervaren hoe het is bij de verkenners!?

Kom dan langs en doe mee! Maak voor de zekerheid een afspraak via  dan weet je zeker dat je ons niet misloopt!