Tasmaniagroep Nissewaard

 

Houd je van avontuurlijke activiteiten op en rond het water? Dan moet je bij de Tasmaniagroep zijn, de waterscouting groep van Nissewaard!

Alle activiteiten, van een zomerkamp met ons wachtschip de Rambonnet tot een hike s'winters in de bossen, bij de Tasmaniagroep doen we het allemaal!

Verschillende leeftijdsgroepen die elk hun eigen activiteiten, gespitst op het leren samenwerken met anderen. Ben je geinterresseert in waterscouting? klik dan op één van de leeftijdscatagorieen hieronder en kom een keer kijken in ons clubhuis of op ons eigen wachtschip, Hier vind je alle gegevens.                 

Dolfijnen (7-12 jaar)

Zeeverkenners (12-16 jaar)

Wilde Vaart (16-18 jaar)

 

   

  

 

Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Kom dan mee met de dolfijnen van de Tasmaniagroep! We hebben bijna elke zaterdag een opkomst.

De dolfijnen doen veel verschillende activiteiten zoals kanoen en zwemmen. Met de kano's doen we zelfs één keer per jaar mee met wedstrijden.

Natuurlijk gaan we ook elk jaar op zomerkamp met ons wachtschip de Rambonnet.  Ook op de kant doen we van alles, van het bouwen van een hut tot koekjes bakken!

Wil jij ook ervaren hoe het is bij de dolfijnen!?

Kom dan langs en doe mee! Maak voor de zekerheid een afspraak via  dan weet je zeker dat je ons niet misloopt!